Sommertogt 2019

Jeg var med på det første togt med Ladby Dragen 2019!

Det var helt igennem en fantastisk tur til Augustenborg og retur igen.

Vejr/vind var meget blandet, lige fra regn og rusk til havblik, og godt at vi havde Jørgen og frue med i deres følge sejlskib, hvis vinden blev helt væk, kom vi på slæb.

Mine arbejdsopgaver ombord var midtskibs ved Rakken og midterskødet og var sammen med Lars K. førstehjælper. På land var jeg køkkenmedhjælper og teltformand.

Når kommandoen lyd fra skipper Niels-Uffe, var alle klar ved deres poster til at tage fat, på en stagvending, sejlet op/ned, roning eller andet.og, vi blev ret gode til det.

Mange gode oplevelser med søde imødekommende mennesker alle steder, hvor vi ankom.

Selvfølgelig var der forskellige meninger bland de godt 20 personer om ombord og på land, bl.a. snorken om natten, men det løste vi godt sammen, syntes jeg.

Vi er allerede godt i gang med planlægning af det kommende sommertogt 2021, hvor vi kun er væk fra Kerteminde en uge og øver sejllas i den anden, med fast plads ved havnen i Kerteminde.

Måske er det noget for dig, vi sejler fra forår til efterår. Følg os på Facebook ’Ladby skibslaug’.

År og fred Ellie Rubin

 

 Foto - lk=Lars Kjærgaard - jm=Jørn Møller - jor=Jan Ove Rasmussen - hlr=Helge Langkilde Rasmussen - evj=Egon Jensen - bj=Bendt Jensen  - Initialer er sidst i filnavnet.

 

Social Share:
Go to Top